MC i allmänhet - Touring och resor i synnerhet

Mental istid

Kiruna 2008-02-03 01:34

Undrar om Ebba Grön hade oss hojnördar i åtanke när titeln till visan Mental Istid knåpades ihop?

XR-vinter
Hoj rustad för istid.

Varje vinter kommer det, i någon form, besynnerliga och inte alltid så rationella handlingar av denna istid som vintern innebär. För undertecknad har årets terapi bestått av en totalrenovering av denna sida samt införskaffning av dubbdäck. Hittils har det blivit en sväng, med hjärtat i halsgropen runt kvarteret i julas. Har sedan dess beställt och monterat ytterligare dubb.

Frågan är hur många vintersvängar det kommer att bli i år? Nu har garaget dessutom snöat in totalt och det krävs minst 1 timmes intensiv snöskottning för att ens få ut knarren. Terapin med denna sida och projektet med att skaffa dubbdäcken har även lindrat den värsta abstinensen. Att solen kommit tillbaks till byn kanske har bidragit till att hjärnan börjat fungera lite bättre också?

Nå väl, det är ännu långt kvar innan denna mentala istid når sitt slut. Den vise damen, Babben Larsson, har även sagt att om en man inte har något att göra, då blir han full. Kan ju alltid var ett försvar: Jo det var en idiotisk idé, men jag var ju nykter…

Hade!
// Ola


© Ola Rova, 2016
kung_diamant@hotmail.com