MC i allmänhet - Touring och resor i synnerhet

Lilla Pryltorget

MC, utrustning och andra pinaler jag kan tänka mig att sälja, köpa eller byta här i Kiruna. Finner du något av intresse eller har några funderingar så hör gärna av dig på telefon: 070-6750148 (Ola Rova).

 • Kawasaki Versys 650 -07 säljes

  Riktigt fin, välskött och problemfri MC som jag haft som resekamrat sedan den var ny. Har i skrivande stund ca. 3930 lugna mil på mätaren. Slitdelar ok/bra. Bakdäck har börjat uppvisa lite tendenser till att bli "platt", men skulle själv åkt vidare på det ett par 100 mil till. Däcken som sitter på är Michelin Pilot Road 2. Extrautrustad med Kawasakis original sidoväskor och Bagster tankskydd/fäste för tankväska. Bilder och information om den kan hittas lite här och var på denna webbplats, t.ex. via sidorna Mina MC-resor och Kawasaki Versys 650

  Pris påställd och nybesiktad: 27 000 kr

 • Piano till salu

  Thalén från Svenska Pianofabriken. Dålig koll på klaviatur själv, men ska tydligen vara ett bra piano som bl.a. har Rennermekanik. Ser fin ut visuellt och har sannolikt använts mycket sparsamt sedan någon gång på 80-talet.

  Prisidé: 1500 :-

 • Lego säljes

  Legosamling från 70- och 80-talet:

  • Tekniklego modell 8860 - Bil
   Rek. från 10 år. Bilen har bl.a. styrning, fjädring, mekaniskt "fungerande" motor och växellåda samt justerbara säten. Kan även utrustas med eldrift (medföljer ej). Vissa bitar har mindre  nyansskillnader i färgen: Sannolikt p.g.a sol-/UV-strålning då den länge stått uppbyggd i bokhylla.
  • Tekniklego modell 8859 - Traktor
   Rek. från 10 år. Har bl.a. styrning, motor, reglerbar baklyft, kraftuttag m.m. och kan även den utrustas med eldrift (medföljer ej). En knappt märkbar liten dekorativ bit tycks saknas: En transparent som ska vara strålkastare fram. Tryckta byggmanualen saknas även men finns digitalt.
  • Modell 928 - Rymdstation och rymdskepp
   Rek. från 6 år. Verkar vara tämligen komplett. Möjligen saknas någon dekorativ liten bit?
  • Tekniklego modell 8845 - Dune buggy
   Originalkartong saknas och en liten bit i rätt färg kan ev. vara på villovägar.
  • Övrigt
   En massa blandade lösa bitar och delar, bl.a. något batteridrivet tåg, batteridriven motor/vagn samt en 12-volts transformator.

  Paketpris: 1900 :-

 • Endurostövel Alpinestars Tech 6 säljes

  Storlek 9-43. En robust crosskänga/crosstövel men med en sula som har lite mönster. Relativt sparsamt använda och felfria. Lite svart färg av något slag har däremot släppt från fodret precis vid skaftets insteg: Se bild/klicka för större.

  Pris: 500 :-

 • MC-byxa Rukka Armatech säljes/bytes

  Storlek 54. Från Rukkas "premiumserie" av MC-kläder. Har Gore-Tex laminerat till ett yttertyg av bl.a. kevlarförstärkt cordura (Armacor). Foder med Outlast som ska kunna reglera hur varm byxan är. Endast använda en del under inköpssäsongen 2004, dock ej av mig då byxorna tyvärr är för stora. Jackan har, och fungerar alltjämt utmärkt. Byte mot en mindre Gore-Tex laminatbyxa kan således vara av intresse.

 • Skruvdubb till salu

  Nästan oanvända dubb som enkelt kan monteras med skruvdragare. Modell BestGrip 1200 med ett dubbutstick på 1,9 mm: Mer info på Best-grip.se

  Ca. 450 st, inköpta i två satser om ca. 250/200 och totalt två monteringverktyg. Tycks vara lite skillnad mellan satserna: Olika årsmodeller eller möjligen är den ena till synes OK kopior?

  Prisidé: 500 :-


© Ola Rova, 2016
kung_diamant@hotmail.com